Svenska Dyslexiföreningen, region Storstockholm

Har du frågor eller önskar komma i kontakt med styrelsen är du välkommen att höra av dig till dyslexiforeningen.stockholm@gmail.com

Svenska Dyslexiföreningen Region Storstockholm arrangerar föreläsningskvällar om läs- och skrivsvårigheter/dyslexi på ABF-huset, Sveavägen 41. Har du som medlem önskemål om något ämne som du är intresserad av är du välkommen att maila ditt förslag.

2019: höstens föreläsning

Lisa Marx föreläsning Jämna steg: en väg till läsning ägde rum tisdag den 3 september kl på ABF i Stockholm.

Hennes presentation finns nedan

Lisa Marx: Jämna steg: en väg till läsning

Årsmöte 2019

Kallelse till årsmöte
Medlemmarna i Svenska Dyslexiföreningen Region Storstockholm kallas till årsmöte onsdagen den 24 april 2019 klockan 18:00, Franska skolan, Konferensrummet i gymnasiets hus, Döbelnsgatan 9, Stockholm.

För att förslag från medlem skall kunna leda till beslut på årsmötet måste det vara styrelsen tillhanda senast tre veckor före mötet.

Varmt välkomna/ styrelsen

Verksamhetsberättelse

Styrelse 2019

Ordförande:
Anna Refors

Ledamöter:
Madeleine von Strauss (vice ordförande)
Lotta Ivarsson (kassaförvaltare)
Anna Byberg (sekreterare)